Juliska & Jancsi

M E G H Á Z A S O D U N K

2024. május 2.

Vőlegény

Szia Mindenki!

Hihetetlenül boldog vagyok, hogy megoszthatom veletek az esküvőnk izgalmait és tervezését. Már nagyon készülünk erre az elképesztő utazásra, és alig várjuk, hogy megosszuk veletek ezt a különleges pillanatot. Köszönöm, hogy részesei lehettek ennek az útnak!

Jancsi

Menyasszony

Sziasztok,

Örömmel üdvözlök mindenkit az esküvőm weboldalán! Itt osztom meg veletek az izgalmas tervezési részleteket és inspirációkat a nagy napra. Köszönöm, hogy velem vagytok ezen az úton!

Juliska

Várunk..... A nagy kalandra

Szerelmünk története

Eslő találkozás

2023. január 23.

Egy baráti összejövetelen, ahol mindketten részt vettünk, azonnal megéreztem a tekintetét, és a mosolyok és a pillantások sugárzóan mély kapcsolatot ígértek.

Az este folyamán felfedeztük egymásban rejlő közös érdeklődéseket és szórakoztató pillanatokat, így kezdetét vette egy gyönyörű szerelmi történetünk...

Eslő randi

2023. január 30.

Első közös randink egy kávézóban esett meg, ahol órákon át beszélgettünk, majd utána a közeli parkban folytattuk egész naplementéig.
Azóta is imádunk együtt kávézni, és beszélgetni.
Ez volt az a pillanat, amikor mindketten éreztük, hogy ez a kezdete egy olyan utazásnak, ahol a szívünk vezet az úton, és ahol minden pillanat értékes és különleges.

Lánykérés

2024. január 24.

Bár az első randi óta tudtam hogy Juliska lesz a feleségem, majdnem pontosan egy év kellett hogy összeszedjem a bátorságom és megkérjem Juli kezét.
Ugyanabban a parkban sétáltunk ahol az első randink estélyét töltöttük.
A tó végében a stégen, ahol a legszebb a kilátás térdre ereszkedtem és megkértem Juli kezét, a választ pedig már sejthetitek...

Esküvői program

Vendégvárás

  • Budapest, Szent István tér 1, 1051
  • 2023. január 23. 14:00

Mutasd a térképen

Ceremónia

  • Budapest, Szent István tér 1, 1051
  • 2023. január 23. 15:00

Mutasd a térképen

Vacsora

  • Budapest, Szent István tér 1, 1051
  • 2023. január 23. 17:00

Mutasd a térképen

Menyasszonytánc

  • Budapest, Szent István tér 1, 1051
  • 2023. január 23. 20:00

Mutasd a térképen

Reméljük velünk tudsz ünnepelni a Nagy napon!

Kérdek jelezz vissza, legkésőbb 2023, December 20-ig.

Köszönjük
Hiba történt az email küldése közben. Kérjük, próbálja újra később.

Fontos információk

Szállás

A szálláshelyünk a Zöldliget Hotel (5678 Szépmező utca 56., Békességfalva) található. Amikor megérkeztek a hotel parkolójába, kérjük, kövessétek a recepcióhoz vezető táblákat. A recepció nyitva tartása 0-24 óráig biztosított.

Kérünk mindenkit, hogy a bejelentkezést követően a szállodai szabályokat tartsák be, és igyekezzenek csendben közlekedni a szálloda területén, különösen éjszaka.

Helyszín

A ceremónia helyszíne a Csodavár Kastély (1234 Kastély út, Meseszép Falu). Itt a legközelebbi parkoló a kastély bejáratától jobbra található, kérjük, kövessétek a parkolóban elhelyezett táblákat. Miután parkoltatok, kövessétek az "Esküvői Ceremónia" táblákat, amelyek az épület főbejáratához vezetnek.