Rólunk

Menyasszony & Vőlegény

Jancsi

Szia Mindenki!

Hihetetlenül boldog vagyok, hogy megoszthatom veletek az esküvőnk izgalmait és tervezését. Már nagyon készülünk erre az elképesztő utazásra, és alig várjuk, hogy megosszuk veletek ezt a különleges pillanatot. Köszönöm, hogy részesei lehettek ennek az útnak!

Jancsi

Juliska

Sziasztok,

Örömmel üdvözlök mindenkit az esküvőm weboldalán! Itt osztom meg veletek az izgalmas tervezési részleteket és inspirációkat a nagy napra. Köszönöm, hogy velem vagytok ezen az úton!

Juliska

Történetünk

Eslő találkozás

2023. január 23.

Egy baráti összejövetelen, ahol mindketten részt vettünk, azonnal megéreztem a tekintetét, és a mosolyok és a pillantások sugárzóan mély kapcsolatot ígértek.

Az este folyamán felfedeztük egymásban rejlő közös érdeklődéseket és szórakoztató pillanatokat, így kezdetét vette egy gyönyörű szerelmi történetünk...

Eslő randi

2023. január 30.

Első közös randink egy kávézóban esett meg, ahol órákon át beszélgettünk, majd utána a közeli parkban folytattuk egész naplementéig.
Azóta is imádunk együtt kávézni, és beszélgetni.
Ez volt az a pillanat, amikor mindketten éreztük, hogy ez a kezdete egy olyan utazásnak, ahol a szívünk vezet az úton, és ahol minden pillanat értékes és különleges.

Lánykérés

2024. január 24.

Bár az első randi óta tudtam hogy Juliska lesz a feleségem, majdnem pontosan egy év kellett hogy összeszedjem a bátorságom és megkérjem Juli kezét.
Ugyanabban a parkban sétáltunk ahol az első randink estélyét töltöttük.
A tó végében a stégen, ahol a legszebb a kilátás térdre ereszkedtem és megkértem Juli kezét, a választ pedig már sejthetitek...

Esküvő

Fontos időpontok

Vendégvárás

1113, Budapest, Villányi út 20/B

12:00 - 13:00

Szertartás

1113, Budapest, Gellért Hotel

13:00 - 14:00

Vacsora

1113, Budapest, Villányi út 20/B

12:00 - 13:00

Menyasszonytánc

1113, Budapest, Gellért Hotel

13:00 - 14:00

Visszajelzés

Ünnepeljetek velünk!

Köszönjük hogy velünk ünnepeltek!